Cenovnik

PRANJE TEPIHA: 300 RSD/m²

Preuzimanje i dostava tepiha nazad na Vašu adresu je potpuno BESPLATNA za količinu od 5m2!
Ispod toga prevoz naplaćujemo 350din.

Nama je kvalitet na prvom mestu, a najnovija tehnologija koju posedujemo nam upravo to i pruža. Nudimo Vam profesionalnu uslugu dubinskog pranja tepiha i nameštaja u Novom Sadu i okolini do 10km.

Pranje tepiha i namestaja Novi SadTepih servis Bling Novi Sad

zavoli ponovo svoj životni prostor

Jednostavno, čisto i uredno

Kako funkcioniše ceo proces?

1. Preuzimanje tepiha

2. Mašinsko trešenje tepiha

3. Mašinsko pranje i centrifugiranje tepiha

(Centrifuga za tepihe)

4. Sušenje tepiha u komori

5. Finiš mašina

(Usisavanje,četkanje i specijalno pakovanje)

6. Vraćanje 100% suvih tepiha u našem BLING pakovanju

PRANJE TEPIHA:
300 RSD/m²

Detaljnije o procesu:

Mašinsko trešenje tepiha

U tepihu se skuplja razna prljavština, koju je nemoguće usisati i oprati u kućnim uslovima i sa standardnim kućnim uređajima. Jedan od procesa našeg tepih servisa je mašinsko trešenje koji je neizbežan deo pranja u ovom procesu.

Mašinsko trešenje je jedini način za uklanjanje prašine, kamenčića, mrvica i ostalih predmeta koji mogu da se nađu u Vašem tepihu. Bez ovog procesa efikasnost pranja tepiha je znatno snižena.

Mašinsko pranje i ispiranje tepiha
(centrifugiranje)

Tepisi se potapaju u kadu sa vodom koja se nalazi ispod mašine, zatim ih pokretna traka uvlači u istu.

Cilindrična četka pere  naličje tepiha i kupi dlake dok lice tepiha peru četke kojima se zadaje zadatak u programu koji automatski dozira hemiju, sredstva za fleke, pritisak četki… Posle ovog procesa sledi još jedna cilindrična roler četka koja služi da raščešlja tepih i pokupi, ako je eventualno ostalo dlaka, trunja, prljavštine…

Zatim sledi (gelberi box) glava koja služi za ispiranje tepiha tj. eliminisanje sapunice. Ovom tehnologijom smo obezbedili sebi #1 mesto u kvalitetu rada! I samopouzdano delimo mišljenje naših mušterija da smo najbolji tepih servis u gradu, a na Vama ostaje da to i proverite, ukoliko do sada niste koristili naše usluge!

Proces ispiranja

U ovom procesu tepih se ubacuje u specijalnu mašinu, takozvanu centrifugu, u koju se pušta voda koja dolazi do tepiha i ispira prljavštinu. Kada se uverimo da je prljavština izašla iz tepiha prelazi se na centrifugiranje.

U ovom procesu tepih se cedi i izvlači maksimalnu količinu vlage. Tepih izlazi 90% suv, nakon čega se prebacuje u specijalnu komoru za sušenje tepiha. Raspolažemo sa 6 komora, što nas opet vodi na prvu poziciju tepih servisa po kvadraturi komora / opranih tepiha i brzini usluge!

Sušenje i finiširanje

Proces sušenja tepiha se odvija u specijalnim komorama u kojima se koriste mašine za izvlačenje vlage iz tepiha. Nakon ovog procesa tepisi su suvi 100%, bez mogućnosti stvaranja budji i neprijatnih mirisa.

FINIŠ MAŠINA ne služi samo za usisavanje. Njena prvenstvena namena se odnosi na dodatnu kontrolu pranja.

U poslednje vreme imamo ogroman porast kućnih ljubimaca. Statistika kaže da svako drugo domaćinstvo poseduje kućnog ljubimca. Mogućnost ove vrste usluge je od posebnog značaja vlasnicima kućnih ljubimaca u čije tepihe se uvuku od najsitinijih, pa sve do krupnih dlaka.

Nudimo fleksibilnost u zakazivanju termina koji odgovara Vašem resporedu. Preuzimanje i dostava tepiha nazad na Vašu adresu je potpuno BESPLATNA za količinu od 5m2!
Ispod toga prevoz naplaćujemo 350din.

Pranje nameštaja

Nameštaj se dubinski pere na licu mesta u zakazano vreme. Naše ekstrakcione mašine izvlače najveći deo vlage i nameštaj se osuši u roku od 4h.

Svakodnevnim korišćenjem nameštaj se prlja i neprimetno se u njemu sakupljaju razni mikroorganizmi, bakterije i grinje. To su i dovoljni razlozi zbog kojih je preporučljivo periodično očistiti tapacirani nameštaj. Vrsta materijala kojim je obložen nameštaj ne predstavlja prepreku za naš servis, bilo da je u pitanju neka vrsta mebla ili kombinacije mebla, kože i eko-kože. Imamo dovoljno iskustva da isti profesionalno očistimo.

Čišćenje nameštaja radimo po zahtevima kako u stambenom tako i u poslovnom prostoru. Nudimo mogućnost prilagođavanja radnom vremenu.

Pozovi nas na 064 277 15 83
za čistiji i prijatniji dom.